Företagsbokningar

SMIDIGT - ENKELT - FRISKVÅRD

Enkelt att vara kund hos oss

Vi prioriterar era medarbetares välmående och erbjuder en trygg och kvalitetssäkrad helhetslösning.

Hos oss får ni en kontaktperson som går igenom och kartlägger ert behov samt sköter all administration kring rapporteringen av bokningarna.  Vi erbjuder kvalificerade massörer som alla har lång erfarenhet. Vi ser till att samma massör återkommer till er vid alla bokningstillfällen. Det är tryggast så - både för kunden och massören.

Öka välbefinnandet hos medarbetarna

Vi vill vara en del av ert friskvårdsarbete genom att erbjuda avslappnande och vårdande behandlingar.

Vi ser att massage bidrar till motiverade och friskare medarbetare. Effekten av massagen är många och goda. Den stärker immunförsvaret och har en stressreducerande påverkan. Tillsammans med er vill vi öka trivseln på arbetsplatsen.  

MASSAGE - YOGA - EVENT VI SÄTTER IHOP DIN DAG

Vi erbjuder klassisk- & Energimassage

Klassisk massage

Är en djupgående massage som lättar upp muskelspänningar. En lugnande och avslappnande behandling på 25 eller 50 minuter.

Energimassage

En form av akupunkturmassage. Behandlingen tar 20 minuter och sker sittande och med kläder på. Energimassage är perfekt som en punktinsats vid hög arbetsbelastning.

Vi har även stått på mässor och samarbetat med bland annat Vind mässan där man gett sina besökare och utställare energimassage. Vi har också stått på event och andra ställen, likaså har en del företag samlat ihop personalen och gett dem en spa dag med både energimassage och andra behandlingar.


Vi kan också genom ett samarbete med andra aktörer även erbjuda Yoga, Mindfulness, Qigong, Thai Chi, Spabehandlingar, Fotvård och mycket, mycket mer.

Det är endast din fantasi och dina önskemål som sätter gränser för vad du vill ha.

Vi samarbetar b.la med Stockholm Saltspa & Yoga inne i Gamla Stan i Stockholm, där din personal kan boka in salt och ljusterapi och få t ex energimassage, vi kommer givetvis också ut till din arbetsplats.


Skicka in din önskan till oss idag så kontaktar vi dig för en offert. Vi arbetar över hela landet.

Energymassage.se * Kungsgatan 16 * 774 30 AVESTA * 0703 51 38 03