Om oss

Min historia som massör började på Drottninggatan i Stockholm. Jag stod och tittade på en som gjorde energimassage på stol och provade på detta. Jag blev beroende av massagen. Jag blev både pigg och kände mig lätt, spänningarna släppte...

Efter detta så sökte jag utbildningar och hittade in till Nyvana som körde utbildningar i Energimassage, fortsatte med Shiatsu och på den vägen är det.

Idag driver jag Energymassage och erbjuder friskvård via olika medarbetare och samarbetspartners. Inte bara energimassage utan även klassisk massage, qi gong, thai chi, föreläsningar och mycket mycket mer. 

Jag har arbetat både med privatpersoner, större och mindre företag. På företagssidan så är det många som sparar pengar genom just friskvård. Man minskar sjukskrivningarna, man får bättre välmående personal och dessutom tar man hand om sina medarbetare så stannar de längre och finner arbetsplatsen attraktiv. Så man gör många besparingar på att ha friskvård på jobbet även om man ger en "träningspeng" som många tyvärr inte utnyttjar då är detta med t ex massage både effektivare och bättre för er personal.

Givetvis så kan vi komma ut till dig om du har ett gäng massagesugna kolleger eller vänner, ett homeparty eller om du ska ha en mässa eller event.

Just Energimassagen är effektiv på det sättet att man sitter på en stol med kläderna på, det är enkelt får plats över allt, det är tidseffektivt och ger effekt även på kortare behandling som t ex 10 minuter.

På mässor t ex så är det populärt att ge sina besökare eller kunder en stunds massage, detta är inte bara friskvård utan det ger en positiv känsla för kunderna som de minns länge och väl. Hur skulle du uppleva om du fick en stunds massage av din affär? Härlig känsla eller hur...

Hoppas jag får se dig antingen på Stockholm Saltspa eller i Avesta eller på ett företag. Klicka in på kontakta oss för mer information. Givetvis så tar vi uppdrag från norr till söder och öst till väst eller över hela världen om det skulle vara så... 

Ingenting är omöjligt låt fantasin sätta gränser för din friskvård...