Priser

Massage!

Observera att priserna nedan avser priser på Stockholm Saltspa Gamla Stan (Stockholm) övriga orter eller samarbetspartners kan ha andra priser neråt eller uppåt. Använd kontaktformuläret på kontakta oss för mer information om priser och övriga frågor. Likaså om du är ett företag som vill ha massage använd kontaktformuläret så kontaktar vi dig för priser med mera efter era önskemål.


Svensk massage 50 min

795 kr

Svensk Massage 25 min

495 kr

Svensk Massage 80 min

1195 kr

Shiatsu 60 min

850 kr

Energimassage 20 min

250 kr

Erbjudande!

Genom ett samarbete med Stockholm Saltspa på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan i Stockholm har vi glädje att erbjuda er...

Salt och Ljusterapi före eller efter er behandling. Kontakta oss för mer information eller klicka på boka nu och boka in både massage och salt...

Vi kan även göra duo behandlingar om ni är två stycken. Kontakta oss då så sätter vi ihop ett paket som passar era önskemål.  

Vi säljer även presentkort som är giltiga ett år detta går givetvis att kombinera på ditt presentkort också. Presentkortet kan skickas på post, on line eller hämtas på plats.

Salt och Ljusterapin är en välgörande kur för dig med luftvägsproblem eller hudproblem. Du sitter bekvämt i en av våra solstolar borrar ner fötterna i saltet och stressar av i vårat Salt och Ljusrum. 45 min här är som att fara till medelhavet och vara där i 4 timmar...

Låt din själ flyga iväg och koppla av, efter eller innan unna dig en härlig stunds massage. Stockholm Saltspa har även Saltyoga med mera.

Finns på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan (Stockholm)

Boka din massage